foto

Erich Altenkopf

  • nar. 4.4.1969 (51 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Der Bestseller - Wiener Blut (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
2002 Othello darf nicht platzen (TV film)

TV seriály

2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Saitenspiel (S04E07)
2006 Die Country-Kids aus der Steiermark (TV seriál)
Abschied (E13)
2005 Sladká Laura (TV seriál) - herec, a.z.
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky