foto

Leslie Stevens

  • nar. 3.2.1924
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 24.4.1998 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Veselé prasátko Gordy
1991 Návrat do Modré laguny
1987 Tři stupně horka
1979 Buck Rogers in the 25th Century
1977 Stonestreet: Who Killed the Centerfold Model? (TV film)
1976 Riding with Death (TV film)
1974 Fer-de-Lance (TV film)
1973 I Love a Mystery (TV film)
1972 Probe (TV film)
1970 The Aquarians (TV film)
1966 Incubus
1965 Válečník - divadelní hra
1964 Fanfare for a Death Scene (TV film)
1961 The Marriage-Go-Round - divadelní hra
1960 Private Property - původní scénář
1958 Kolt pro leváka

TV seriály

1996 Krajní meze (TV seriál)
Krátká cesta v čase (S02E01)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Hlas rozumu (S01E21)
Právo na život (S01E20)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
další epizody (21)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
1975 The Invisible Man (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
Production and Decay of Strange Particles (S01E30)
Controlled Experiment (S01E16)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Borderland (S01E12)
The Galaxy Being (S01E01)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Tři stupně horka
1973 I Love a Mystery (TV film)
1966 Incubus
1964 Fanfare for a Death Scene (TV film)
1962 Hrdinův ostrov
1960 Private Property

TV seriály

1975 The Invisible Man (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
Production and Decay of Strange Particles (S01E30)
Controlled Experiment (S01E16)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Borderland (S01E12)
The Galaxy Being (S01E01)
1962 Stoney Burke (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2000 Krajní meze (TV seriál)
Osudem určeni (S06E04)
Na povrchu (S06E03)
Zbraň (S06E02)
další epizody (4)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Příště víc štěstí (S05E22)
Pronásledováni osudem (S05E21)
Otcové a synové (S05E20)
další epizody (22)
1998 Krajní meze (TV seriál)
K obrazu svému (S04E26)
Černá skřínka (S04E25)
Válka na Probosu (S04E24)
další epizody (26)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Zvláštní vydání (S03E18)
Zkouška použitelnosti (S03E17)
Těla jako důkaz (S03E16)
další epizody (18)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Ortel (S02E22)
Zmizení (S02E21)
Mimo tělo (S02E20)
další epizody (22)
1965 The Outer Limits (TV seriál)
The Probe (S02E17)
The Premonition (S02E16)
The Brain of Colonel Barham (S02E15)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
Counterweight (S02E14)
The Duplicate Man (S02E13)
Keeper of the Purple Twilight (S02E12)
další epizody (32)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Zanti Misfits (S01E14)
Tourist Attraction (S01E13)
The Borderland (S01E12)
další epizody (14)

Herecká filmografie

TV seriály

1964 The Outer Limits (TV seriál)
Controlled Experiment (S01E16)

Host

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky