foto

András Salamon

  • nar. 6.10.1956 (62 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Randevú
2005 Člověk bez osudu
1990 Meteo
1975 Holnap lesz fácán
1974 Krásná pošetilost

TV seriály

1971 Bors (TV seriál)
Borban a szabadság (S02E03)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Getno
1992 Zsötem
1991 Itt a szabadság!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace