foto

Annette Neeb

  • nar. 13.1.1963 (56 let)
    Giessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2006 Weibsbilder (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky