foto

John Welsman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Beyond What Remains
2010 Modra
2008 Ošetřovatelka.Bojovník.Chlapec
2007 A Winter Tale
2005 The Peace Tree
2004 Obchodník s končetinami
2001 Three Sisters on Moon Lake
1999 Mary Cassatt: An American Impressionist (TV film)
Ozvěna smrti
Skutečně vražda? (TV film)
1998 Noční život - Riddlerův měsíc (TV film)
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
Marie Curie: More Than Meets the Eye (TV film)
Srdce k pronajmutí (TV film)
Tatínkovi kouzelné boty (TV film)
1996 Robin z Locksley (TV film)
Tender Loving Care
The Prisoner of Zenda, Inc. (TV film)
1994 Mary Silliman's War (TV film)
1990 Lucernový vrch (TV film)
1989 Hledání zázraků (TV film)
1986 My Pet Monster
1985 Turning to Stone (TV film)
1980 Kreighoff
1979 Fir Tree, The

TV seriály

2015 If You Give a Mouse a Cookie (TV seriál)
2010 Franklin a Přátelé (TV seriál)
2008 Dobrodružství v džungli (TV seriál)
2003 Rainbow Road (TV seriál)
1996 My Life as a Dog (TV seriál)
1995 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Fools and Kings (S06E04)
The Return of Gus Pike (S06E01)
1994 Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Minister’s Wife (S05E13)
Enter Prince Charming (S05E12)
Otherwise Engaged (S05E11)
další epizody (9)
1993 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Hearth and Home (S04E13)
Home Movie (S04E12)
The Disappearance (S04E11)
další epizody (11)
1992 Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Old Friends, Old Wounds (S03E13)
The Calamitous Courting of Hetty King (S03E12)
High Society (S03E11)
další epizody (11)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Misfits and Miracles (S02E13)
Dreamer of Dreams (S02E10)
The Sea Ghost (S02E08)
další epizody (6)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Aunt Hetty's Ordeal (S02E03)
How Kissing Was Discovered (S02E02)
Sara's Homecoming (S02E01)
další epizody (11)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Father & Son Game (S03E30)
Special Service (S03E29)
Cat and Mouse (S03E24)
1988 Válka světů (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Appointment on Route 17 (S03E15)
The Trance (S03E10)
The Call (S03E09)
další epizody (4)
1987 Moje drahá příšerka (TV seriál)

Dokumentární

2016 Where the Universe Sings (TV film)
2015 Painted Land: In Search of the Group of Seven
2013 O trhu s orgány (TV film)
2011 Hledání Atlantidy (TV film)
Jungle Prescription, The (TV film)
West Wind: The Vision of Tom Thomson
2006 The Exodus Decoded (TV film)
Zmizelá Mary (TV film)
2004 Bhopal: The Search for Justice
Jekyll a Hyde: Pravdivý příběh (TV film)
Vymítači ďábla: Skutečný příběh (TV film)
2003 True Stories: Robinson Crusoe (TV film)
2002 Moby Dick: The True Story (TV film)
Odhalování minulosti (TV seriál)
Vyzvednutí Kursku (TV film)
1999 Cleopatra: The First Woman of Power
1998 Egypt: Palác Kleopatry (TV film)
1995 Ms. Conceptions

Herecká filmografie

Filmy

1979 Fir Tree, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky