foto

Steve Feke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Na lince je vrah - původní scénář
1989 V pasti (TV film)
1988 Keys to Freedom
Mac a já
Poltergeist III
1985 Papa Was a Preacher
1979 When a Stranger Calls

TV seriály

2005 Kojak (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Posedlost (S03E18)
Bez hlavy máš smůlu (S03E13)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Kořeny všeho zla 2/2 (S02E20)
Kořeny všeho zla 1/2 (S02E19)
Každých pět minut (S02E14)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Prvotní křik (S02E02)
Jed 1/2 (S01E21)
V jedenáct vysíláme (S01E16)
1996 Dva (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky