foto

Vladimír Polák

  • nar. 23.3.1977 (41 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Doktor Faustus (divadelní záznam)
Ostravak Ostravski
2010 Komedie omylů (divadelní záznam)
2006 Můj boj (divadelní záznam)
Tajemství Lesní země (TV film)
2000 Věc Makropulos (divadelní záznam)
1999 Komu zvoní hrana (TV film)
Král ozvěny (TV film)
1998 Císař a tambor
Revizor (divadelní záznam)
1996 O sirotkovi z Radhoště (TV film)
1995 Kean (TV film)

TV seriály

2012 Helena (TV seriál)
Rozvod (S01E09)
2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Spor o dům (S02E08)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozvod jako řemen (S01E10)

TV pořady

2016 Bajkovník (TV pořad)
2015 Dovolená v Protektorátu (TV pořad)
Soudkyně Barbara (TV pořad)
2014 Pečený sněhulák (TV pořad)
2013 Čítanka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace