foto

Vladimír Polák

  • nar. 23.3.1977 (43 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Princezna zakletá v čase
2016 Ostravak Ostravski
2006 Tajemství Lesní země (TV film)
1999 Komu zvoní hrana (TV film)
Král ozvěny (TV film)
1998 Císař a tambor
1996 O sirotkovi z Radhoště (TV film)
1995 Kean (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Kubelíkův případ (E09)
sKORO NA mizině (TV seriál)
Tresť (E03)
Profík (E02)
Došly prachy (E01)
2012 Helena (TV seriál)
Rozvod (S01E09)
2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)

Dokumentární

2020 Jak se točí pohádka (TV seriál)
2016 Rozsudek (TV seriál)
Spor o dům (S02E08)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Rozvod jako řemen (S01E10)

Divadelní záznam

2016 Doktor Faustus (divadelní záznam)
2010 Komedie omylů (divadelní záznam)
2006 Můj boj (divadelní záznam)
2000 Věc Makropulos (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 VyPlašení (TV pořad)
2016 Bajkovník (TV pořad)
2015 Dovolená v Protektorátu (TV pořad)
Soudkyně Barbara (TV pořad)
2014 Pečený sněhulák (TV pořad)
2013 Čítanka (TV pořad)