foto

Chris Hajian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 City of Lies
2017 Woody Woodpecker
2016 Infiltrátor
2015 Koruna k Vánocům (TV film)
2014 Beethoven: Pirátský poklad
Královské Vánoce (TV film)
Malí uličníci: Záchranná mise
Rolničky, kam se podíváš 2
2013 Bilet na Vegas
2012 Tooth Fairy 2
We Made This Movie
2011 Čivava z Beverly Hills 2
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
ExTerminators
Law, The (TV film)
Welcome to Academia
2008 Yonkers Joe
2007 Hodina duchů
Právo být otcem (TV film)
Úlovek
2006 Hluboko pod kůží
Molly - příběh z druhé světové války (TV film)
2005 Felicity - příběh z války za nezávislost (TV film)
My Scene - Hvězdy Hollywoodu
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
2003 Inspektor Gadget 2
2001 Dvě dámy a boxer (TV film)
2000 Pooch and the Pauper, The (TV film)
1999 Jako zběsilý
Story of a Bad Boy
1998 Bláznivý boss
Call Back, The
My Date with the President's Daughter (TV film)
1997 Mr. Vincent
Mrtvý muž
1995 Nemáš co ztratit
Other Voices, Other Rooms

TV seriály

2017 Cassandra French's Finishing School (TV seriál)
Homecoming (E08)
Finals Week (E07)
Health & Fitness (E06)
další epizody (8)
2016 StartUp (TV seriál)
Recapitalization (S01E10)
Hostile Takeover (S01E09)
Pro Rata (S01E08)
další epizody (10)
2007 Zastánci blahobytu (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Dokumentární

2017 Laddie: The Man Behind The Movies
2014 Men of the Cloth
2012 Kinderblock 66: Return to Buchenwald
2011 První pozice
Unraveled
2008 Nursery University
2005 Oči pro Tibet
2000 Naked States

TV pořady

2005 Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky