foto

Peter Schildt

  • nar. 9.6.1951 (68 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Prästen i paradiset
2011 Korunovační klenoty
Svensson Svensson ...i nöd & lust
2010 Zvuk hluku
2002 Suxxess
2000 Dubbel-8
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1996 Juloratoriet
1986 Amorosa
1984 Sköna juveler
1982 Gräsänklingar
Let orla
1981 Skål och välkommen
1979 Victoria
1977 Den allvarsamma leken
1976 Förvandlingen
Scapins rackartyg (TV film)
1969 Skottet
Ådalen '31
1963 Den gula bilen

TV seriály

2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Innan vi dör (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vražda v nemocnici (S05E04)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Festen kan börja (E01)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
2008 Kungamordet (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)
1996 Polisen och pyromanen (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
1980 Lycka till (TV seriál)
1973 Kvartetten som sprängdes (TV seriál)

Dokumentární

1986 Dokument Fanny och Alexander

Režijní filmografie

Filmy

2013 Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2010 Tisíckrát silnější
2002 Suxxess
1992 Damen i handskdisken (TV film)
1985 Det är mänskligt att fela (TV film)
Svindlande affärer

TV seriály

2012 30° i februari (TV seriál)
2003 Män emellan (TV seriál)
1997 Glappet (TV seriál)
1994 Handbok för handlösa (TV seriál)
1990 Ebba och Didrik (TV seriál)
1988 Xerxes (TV seriál)
1980 Lycka till (TV seriál)
1978 Dagar med Knubbe (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Suxxess

TV seriály

1980 Lycka till (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky