foto

David A. Makin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 The Truth About Christmas
2016 Výměna (TV film)
2014 Dokonalý KLUK (TV film)
2012 Vnitřní zář (TV film)
2010 Bratr Rádce (TV film)
Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
2009 Kouzelníci z Waverly - Film (TV film)
Než řekneš ano (TV film)
Program na ochranu princezen (TV film)
Táta v trapu (TV film)
2008 Princezna (TV film)
2007 Jdi do toho (TV film)
Snídaně se Scotem
The Altar Boy Gang (TV film)
2006 Nežádej svůj poslední tanec 2
2005 Back to Norm (TV film)
Říkej mi strýčku
2004 Dotyk růžové
Dětská srdce (TV film)
Lebky 3
2003 Fast Food High
2002 True Meaning of Christmas Specials, The (TV film)
What Leonard Comes Home To (TV film)
2000 Splněný sen: The Monkees (TV film)
1999 Blázniví únosci
Gólová výměna (TV film)
1998 Safety Patrol (TV film)
Samotáři v New Yorku
1997 Nesprávný muž
1996 Droga štěstí
1995 House
1992 Standards
1988 Temná komora

TV seriály

2018 Burden of Truth (TV seriál)
Still Waters (S01E03)
The Ties That Bind (S01E02)
Wake Up Call (S01E01)
Crawford (TV seriál)
Can You Hear Me? (E12)
He's Bending Again (E11)
Manny's Way (E10)
další epizody (12)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Password (S02E11)
Charm School (S02E06)
Absalom (S02E05)
další epizody (4)
2017 Království (TV seriál)
All It Cost Her... (S04E16)
A Bride. A Box. A Body. (S04E14)
The Shakedown (S04E12)
další epizody (8)
2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Au Revoir (S04E13)
Útěk (S04E09)
Odkud není návratu (S04E07)
další epizody (6)
2013 Seed (TV seriál)
2012 Flashpoint (TV seriál)
We Take Care of Our Own (S05E08)
Forget Oblivion (S05E07)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Kráska a zvíře (TV seriál)
Nové zvíře (S04E11)
2000 Big Sound (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace