foto

Rodney Charters

  • nar. 1948

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Loupež ve velkém stylu
2014 Playhouse uvádí - Oběť (TV film)
2009 Washington Field (TV film)
2008 Night Life (TV film)
2006 Molly - příběh z druhé světové války (TV film)
2004 Dokonalost sama (TV film)
Griffinovic Vánoce (TV film)
2003 Sounder (TV film)
2002 Prsten věčného světla (TV film)
2001 Hledač talentů (TV film)
2000 Praktikantka
1999 Horse Sense (TV film)
1998 Brink! (TV film)
Slepá víra
1997 Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (TV film)
Kull dobyvatel
1996 Hlavolam (TV film)
1994 Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
Deadly Vows (TV film)
Kam zmizela hlídka 54?
TekWar (TV film)
TekWar II (TV film)
1993 Pouta lásky (TV film)
1992 Shadow of a Stranger (TV film)
Sleepwalkers
1991 Sladký jed (TV film)
1990 Psycho IV: Začátek (TV film)

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Make It 'Til Dawn (S02E05)
Dead Inside (S02E04)
Blood in the Water (S01E19)
další epizody (7)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
The Ties That Bind (S01E09)
The Cat Who Cried Wolf (S01E07)
Death is Only Temporary (S01E06)
další epizody (4)
Dynastie (TV seriál)
Tohle neberu (S01E11)
2017 Dynastie (TV seriál)
Shnilotina (S01E09)
Doušek vlastní medicíny (S01E07)
Děvka všeobecná (S01E05)
další epizody (4)
Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Druid (S02E01)
The Fosters (TV seriál)
Engaged (S05E08)
2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
Ellcrys (S01E10)
Krvavý oheň (S01E09)
Poslední loď (TV seriál)
Odpor (S03E12)
Útěk (S03E10)
Změna kurzu (S03E08)
další epizody (6)
2014 Dallas (TV seriál)
Where There's Smoke (S03E08)
Like a Bad Penny (S03E07)
Like Father, Like Son (S03E06)
další epizody (5)
2013 Dallas (TV seriál)
JR's Masterpiece (S02E08)
Trial and Error (S02E05)
False Confessions (S02E04)
další epizody (6)
Shameless (TV seriál)
Cascading Failures (S03E06)
The Helpful Gallaghers (S03E04)
The American Dream (S03E02)
další epizody (4)
2012 Dallas (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Family Business (S01E09)
No Good Deed (S01E08)
další epizody (7)
Nashville (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Shameless (TV seriál)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
Parenthood (S02E08)
A Bottle of Jean Nate (S02E07)
další epizody (6)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Father Frank, Full of Grace (S01E12)
Daddyz Girl (S01E11)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
další epizody (9)
Výjimeční (TV seriál)
Hicks (S01E01)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
další epizody (24)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf (S01E14)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S07E22)
další epizody (24)
2007 The Rookie: CTU (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S06E23)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
další epizody (24)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
další epizody (24)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (23)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S03E24)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S03E22)
další epizody (16)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
další epizody (22)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S02E06)
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05)
Day 2: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S02E04)
další epizody (22)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
další epizody (5)
1999 Roswell (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Trackdown (S02E05)
The Great Escape (S02E03)
Internal Affairs (S02E01)
další epizody (11)
Profit (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Traps (TV seriál)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
The Fifth Corner (TV seriál)
1991 Noční let (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Pátek třináctého (TV seriál)
The Charnel Pit (S03E20)
The Tree of Life (S03E19)
Spirit of Television (S03E18)
další epizody (11)
1989 Pátek třináctého (TV seriál)
Femme Fatale (S03E09)
Night Prey (S03E08)
Hate on Your Dial (S03E07)
další epizody (27)
1988 Pátek třináctého (TV seriál)
Read My Lips (S02E08)
Wax Magic (S02E07)
Master of Disguise (S02E06)
další epizody (25)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Root of All Evil (S01E09)
Shadow Boxer (S01E08)
Doctor Jack (S01E07)
další epizody (9)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Dallas (TV seriál)
Boxed In (S03E13)
D.T.R. (S03E05)
2013 Dallas (TV seriál)
The Furious and the Fast (S02E07)
2007 The Rookie: CTU (TV seriál)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S04E13)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S02E10)
Day 2: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S02E09)
1999 Roswell (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky