foto

Stephen Glantz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Watsons Go to Birmingham, The (TV film)
2011 Zázračné děti
2006 Poslední vlak
1994 Když spravedlnost spí (TV film)
1993 Poisoned by Love: The Kern County Murders (TV film)
1991 Zúčtování v Malém Tokiu

TV seriály

1989 Adam 12 (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)

Dokumentární

2003 Babij Jar

Herecká filmografie

Filmy

1998 Wilbur Falls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace