foto

Jeff Richmond

  • nar. 7.1.1961 (57 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Parkerovi
2008 Baby Máma

TV seriály

2018 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
Kimmy Disrupts the Paradigm! (S04E04)
další epizody (6)
2017 Great News (TV seriál)
War Is Hell (S01E04)
Chuck Pierce Is Blind (S01E03)
Bear Attack (S01E02)
další epizody (4)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Bites an Onion! (S03E13)
Kimmy and the Trolley Problem! (S03E12)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
další epizody (13)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
Kimmy Sees a Sunset! (S02E12)
Kimmy Meets a Celebrity! (S02E11)
další epizody (13)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Makes Waffles! (S01E13)
Kimmy Goes to Court! (S01E12)
Kimmy Rides a Bike! (S01E11)
další epizody (13)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
další epizody (5)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
Mazel Tov, Dummies! (S07E07)
Aunt Phatso vs. Jack Donaghy (S07E06)
další epizody (29)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Respawn (S05E23)
Everything Sunny All the Time Always (S05E22)
100: Part 1 (S05E20)
další epizody (9)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Christmas Attack Zone (S05E10)
Chain Reaction of Mental Anguish (S05E09)
College (S05E08)
další epizody (20)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Lizina Talk Show (S04E07)
Zelená iniciativa (S04E06)
další epizody (24)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
Třídní sraz (S03E05)
Zaručená investice (S03E04)
další epizody (11)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Tajemství a lži (S02E08)
Pumy (S02E07)
další epizody (22)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
Tracyho úlety (S01E07)
Jack poznává Dennise (S01E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Great News (TV seriál)
Squad Feud (S02E02)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Steps on a Crack! (S03E05)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes on a Playdate! (S02E02)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Today You Are a Man (S06E05)
The Ballad of Kenneth Parcell (S06E04)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Plan B (S05E18)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Láska je láska (S04E19)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace