foto

Jeff Richmond

  • nar. 7.1.1961 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Nezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverend
2015 Parkerovi
2008 Baby Máma

TV seriály

2021 Mr. Mayor (TV seriál)
Avocado Crisis (E07)
Respect in the Workplace (E06)
Dodger Day (E05)
další epizody (7)
2019 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Fights a Fire Monster! (S04E07)
2018 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Meets an Old Friend! (S04E06)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
Kimmy Disrupts the Paradigm! (S04E04)
další epizody (6)
2017 Skvělé zprávy (TV seriál)
Válka je peklo (S01E04)
Chuck Pierce je slepý (S01E03)
Medvěd útočí (S01E02)
další epizody (4)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Bites an Onion! (S03E13)
Kimmy and the Trolley Problem! (S03E12)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
další epizody (13)
2016 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy nalézá svoji matku! (S02E13)
Kimmy sleduje západ slunce! (S02E12)
Kimmy potkává celebritu! (S02E11)
další epizody (13)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy dělá vafle! (S01E13)
Kimmy jde k soudu! (S01E12)
Kimmy jede na kole! (S01E11)
další epizody (13)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
Last Lunch (S07E13)
Hogcock! (S07E12)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
další epizody (5)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
Mazel Tov, Dummies! (S07E07)
Aunt Phatso vs. Jack Donaghy (S07E06)
další epizody (29)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Respawn (S05E23)
Everything Sunny All the Time Always (S05E22)
100: Part 1 (S05E20)
další epizody (9)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Christmas Attack Zone (S05E10)
Chain Reaction of Mental Anguish (S05E09)
College (S05E08)
další epizody (20)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajný Santa (S04E08)
Lizina Talk Show (S04E07)
Zelená iniciativa (S04E06)
další epizody (24)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
Třídní sraz (S03E05)
Zaručená investice (S03E04)
další epizody (11)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Tajemství a lži (S02E08)
Pumy (S02E07)
další epizody (22)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
Tracyho úlety (S01E07)
Jack poznává Dennise (S01E06)
další epizody (8)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy is in a Love Square! (S04E08)
2017 Skvělé zprávy (TV seriál)
Rozhádaný tým (S02E02)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Steps on a Crack! (S03E05)
2016 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy si jde hrát! (S02E02)
2013 Studio 30 Rock (TV seriál)
A Goon's Deed in a Weary World (S07E11)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Today You Are a Man (S06E05)
The Ballad of Kenneth Parcell (S06E04)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Plan B (S05E18)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Láska je láska (S04E19)