foto

Jan Jedlinský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zlatý podraz
2016 Cejch (divadelní záznam)
2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
2013 Sněžný drak (TV film)

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Šťastný den! (S04E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace