foto

Ray Harman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2021 Deadly Cuts
2020 Leave Us Here
2018 Královna ledu
LasseMajas detektivbyrå - Det första mysteriet
2017 Time Traveller
2016 Břídilové
History's Future
Temná píseň
2014 From the Dark
Patrikův den
2013 Amor en su punto
Eliza Lynch: Queen of Paraguay
2012 Hon na skřítky (TV film)
2011 Accidentally in Love (TV film)
Druhá strana (TV film)
Líbánky pro jednoho (TV film)
The Cabin (TV film)
V pařátech smrti (TV film)
2010 Farewell Mr. Kringle (TV film)
Staromódní Vánoce (TV film)
The Santa Incident (TV film)
2009 Vasha
2004 Timbuktu
2003 Mrtvá těla
2001 H3

TV seriály

2020 Penance (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
The South Westerlies (TV seriál)
Blood (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2018 Blood (TV seriál)
The Truth (S01E06)
Last Chance (S01E05)
Memories (S01E04)
další epizody (6)
Taken Down (TV seriál)
The Young Offenders (TV seriál)
2013 Damo and Ivor (TV seriál)
Life of Crime (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Vexed (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
Whistleblower (TV seriál)
2007 Inspektor George Gently (TV seriál)
Paddywhackery (TV seriál)
2006 Rough Diamond (TV seriál)
2005 Last Furlong, The (TV seriál)
2004 Big Bow Wow, The (TV seriál)
Love Is the Drug (TV seriál)
Proof (TV seriál)

Dokumentární

2020 Songs for While I'm Away
The Sheriff
2019 Shooting the Mafia
2017 Voyager: Nejzazší hranice
2014 One Million Dubliners
2001 Ghost of Roger Casement, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky