foto

Igor Artašonov

  • nar. 17.3.1964
    Karaganda, Kazachstán, Sovětský svaz
  • zem. 18.7.2015 (51 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Priličnyje ljudi
2011 Bablo
2008 Neidealnaja ženščina
S.S.D. - Spojení nenavázáno
Učitěl v zakoně (TV film)
2007 Marš Tureckogo 4: K jugu čerez jugo-zapad (TV film)
Poceluji padšich angelov
2006 Bavorák 2
Bolšaja ljubov (TV film)
Lov na Piraňu
2002 Kopejka
Marš Tureckogo 3: Sekta (TV film)
1991 Tišina
1990 Dělaj - raz!
Zakat

TV seriály

2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Volčje solnce (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Profil ubijcy (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
Kak vygljadit raj (S03E02)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Dikij (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Maršrutka (E12)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)
2008 Baťuška (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Ikona (S02E11)
2007 Atlantida (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Zona (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Těmnaja komnata (S02E09)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Znak Iudy (S01E01)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace