foto

Pete Goldfinger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Jigsaw
2010 Piraňa 3D
2009 Spolek nemilosrdných

TV seriály

2012 Robot a příšerka (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
2004 Come to Papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace