foto

Alexandr Baranovskij

  • nar. 17.1.1983 (36 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pravnuki
2014 Vsjo i srazu

TV seriály

2018 V čužom kraju (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Blagorazumnyj razbojnik (E25)
Lučik (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Korabl 2 (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
Korabl (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mstitěl (S08E10)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Evakuacija (S02E31)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Gosť (S03E03)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky