foto

Anthony Simcoe

  • nar. 7.6.1969 (50 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Anthony Simcoe sa narodil 7. júna 1969 v austrálskom meste Sydney. Vyštudoval National Institute of Dramatic Arts v Sydney, patrí mu titul MFA v odbore dráma. V súčasnosti je ženatý a narodili sa mu dvaja synovia, William Lee a Jackson Ty.

Anthony sa najviac preslávil stvárnením Ka D'Arga, výbušného Laxana v austrálskom sci-fi seriáli FARSCAPE. Za tento výkon bol nominovaný na Saturn Award za najlepšiu vedľajšiu úlohu v roku 2002. Okrem toho si zahral aj v televíznych filmoch CHAMELEON, MARKING TIME a BLACK JACK. Menšiu úlohu dostal aj v seriáli HOME AND AWAY o živote v malom pobrežnom mestečku Summer Bay v Novom Južnom Walese.

Okrem filmu sa venuje aj hudbe. Spolu s kolegom z branže Waynom Pygramom (ktorý hral v seriáli FARSCAPE záporného hrdinu Scorpiasa) hráva v rockovej kapele "Signal Room".

Johnny "Ross79" B.Goode

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Inbetweeners 2
2008 Zapomenutý ostrov
2006 Solo
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
2003 BlackJack (TV film)
Marking Time (TV film)
Syntax Error
2000 Ve znamení psa: Pozor, zlý pes! (TV film)
1999 Oops!
1998 Chameleon (TV film)
1997 Můj dům, můj hrad
1996 Neústupný

TV seriály

2009 Darwin's Brave New World (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Oh Lucky Man (S02E12)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
East West 101 (TV seriál)
2005 The Alice (TV seriál)
2003 Farscape (TV seriál)
Bad Timing (S04E22)
We're So Screwed: Part 3: La Bomba (S04E21)
We're So Screwed: Part 2: Hot to Katratzi (S04E20)
další epizody (10)
2002 Farscape (TV seriál)
Kansas (S04E12)
Unrealized Reality (S04E11)
Coup by Clam (S04E10)
další epizody (16)
2001 Farscape (TV seriál)
Fractures (S03E18)
Revenging Angel (S03E16)
Scratch 'n Sniff (S03E13)
další epizody (16)
2000 Farscape (TV seriál)
A Clockwork Nebari (S02E18)
The Ugly Truth (S02E17)
The Locket (S02E16)
další epizody (22)
Ztracený svět (TV seriál)
Absolute Power (S01E13)
1999 Farscape (TV seriál)
A Bug's Life (S01E18)
Through the Looking Glass (S01E17)
A Human Reaction (S01E16)
další epizody (18)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2001 Farscape Undressed (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace