foto

Marc Oliver Schulze

  • nar. 1973
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mit der Tür ins Haus (TV film)
2018 Sarah Kohr - Mord im Alten Land (TV film)
2015 Tatort - Kälter als der Tod (TV film)
Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
2014 I muži mají své dny
2011 Nečekané dědictví (TV film)
Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
2009 Entführt (TV film)
2008 Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film)
2007 Die Copiloten (TV film)
2005 Liebe auf den zweiten Blick (TV film)
2002 Morgenstund
Nachtrausch
Nevěra za nevěru (TV film)
1997 Maria and Joseph
1984 Die Witwe Capet (TV film)

TV seriály

2018 Lifelines (TV seriál)
2017 Alles Klara (TV seriál)
UFOs über dem Harz (S03E16)
Mehr Sterne als am Himmel (S03E15)
Mord im Spukschloss (S03E14)
další epizody (6)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Vyhoření (S21E07)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky