foto

Vratko Rohoň

  • nar. 25.2.1974 (47 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 Red Bull Music SoundClash: Rytmus vs. Iné Kafe (koncert)
2009 Iné kafe - Live in Praha 2009 (koncert)

Hudební videoklipy

2014 Iné Kafe - Čiernobiela (hudební videoklip)
Iné Kafe: Nevhodný typ (hudební videoklip)
2012 Iné Kafe - Figúrka (hudební videoklip)
2011 Iné Kafe - Ani minútu (hudební videoklip)
2004 Iné Kafe - Alibi (hudební videoklip)
Iné Kafe - Krvavá blondína (hudební videoklip)
2003 Iné Kafe - Spomienky na budúcnosť (hudební videoklip)
Iné Kafe - Veľkou palicou III (hudební videoklip)
2001 Iné Kafe - Mám pocit (hudební videoklip)
Iné Kafe - Ružová záhrada (hudební videoklip)
Iné Kafe - Ďakujeme vám (hudební videoklip)
2000 Iné Kafe - Kto na to príde? (hudební videoklip)
Iné Kafe - Ráno (hudební videoklip)
Iné Kafe - Úspešne zapojení (hudební videoklip)
1999 Iné Kafe - Vianoce (hudební videoklip)
Iné Kafe - Čumil (hudební videoklip)
1998 Iné Kafe - 090X (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Čo ja viem (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)