foto

Michael Krabbe

  • nar. 1981
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ein Kind wird gesucht (TV film)
Love is in the Air (TV film)
Maybe, Baby!
2016 Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2015 Nepovedenej kšeft
2014 Unter Anklage: Der Fall Harry Wörz (TV film)
2013 Chiralia (studentský film)
2012 Tatort - Nachtkrapp (TV film)
Tod einer Polizistin (TV film)
2010 Sněhová bouře (TV film)
Tod in Istanbul (TV film)
2009 Claudia - Das Mädchen von Kasse 1 (TV film)
Die Ex bin ich (TV film)
2007 12 heißt: Ich liebe dich (TV film)
2006 Vidiots (studentský film)
2005 Liebe nach dem Tod (TV film)
2004 Lauffeuer
Sladký život na Ibize
2003 Kámoši, holky a prachy (TV film)
2001 Wie Feuer und Flamme

TV seriály

2019 Alles oder Nichts (TV seriál)
Tareks Familienbande (E97)
So richtig zusammen? (E96)
Hochzeitstag (E94)
další epizody (21)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Hopp & Ex (S11E01)
2018 Alles oder Nichts (TV seriál)
Frohes neues Jahr! (E47)
Bleib' und kämpfe (E44)
Frohe Weihnachten (E43)
další epizody (24)
Beck is back! (TV seriál)
Nein heißt Nein (S01E04)
Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Mein erster Mord (E01)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S05E07)
2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertier als verkanntes Genie (E04)
2016 Bettys Diagnose (TV seriál)
Turteln und Zwitschern (S02E05)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Zivilcourage (S01E39)
2014 Knallerfrauen (TV seriál)
Einen Moment bitte! (S03E08)
Trick 17 (S03E07)
Verzwickte Situationen (S03E06)
další epizody (8)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tattoo (S05E04)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Entzugserscheinungen (S01E04)
Knallerfrauen (TV seriál)
Ein bisschen anders! (S02E03)
Knallermäßig (S02E02)
Frauentausch (S02E01)
další epizody (11)
2006 Paare (TV seriál)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Tod am Strand (E02)
Im falschen Leben (E01)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky