foto

Christian Concilio

  • nar. 14.9.1965 (55 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 TIAN - Das Geheimnis der Schmuckstraße
2015 Cordelias Kinder
Zweimal Lebenslänglich (TV film)
2013 Als meine Frau mein Chef wurde (TV film)
Die letzten Tage des Parvis K.
Kleine Schiffe (TV film)
2011 Rubbeldiekatz
2010 Unkraut im Paradies
2009 Dutschke (TV film)
Woran dein Herz hängt (TV film)
2007 Alte Freunde (TV film)
Einfache Leute (TV film)
2004 Krásná nevěsta v černém (TV film)
2001 All' Arrabbiata - Eine kochende Leidenschaft (TV film)

TV seriály

2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Floßfahrt ohne Wiederkehr (S01E16)
2005 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2004 Místo činu (TV seriál)
Verlorene Töchter (S01E580)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky