foto

Ellen Schlootz

  • nar. 20.11.1973 (45 let)
    Wetzlar, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ein verhängnisvoller Plan (TV film)
2015 Zweimal Lebenslänglich (TV film)
2012 Sakra, kluku!
2008 Cizinec ve mně
2007 Die Aufschneider
2004 Saniyes Lust (TV film)
2003 Lichter
2002 Baader
2001 Pravidla úspěchu

TV seriály

2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Deutschlands grausamste Emanze (E02)
Titel & Titten (E01)
2008 Volles Haus (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Geheime Leben der Spielerfrauen, Das (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky