foto

Heather Fairfield

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Všichni moji muži
1993 Kořeny zla (TV film)
1992 Stay the Night (TV film)
1991 Sins of the Mother (TV film)
Šerif
Žádné tajnosti
1990 Girl of the Limberlost, A (TV film)
1989 Konec mlčení (TV film)
Válka Roseových

TV seriály

2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cizí element (S07E11)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Greatest Detectives in the World (S06E06)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1990 The Outsiders (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace