foto

Jason Richman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Nebezpečný cíl
Správná volba
2002 Česká spojka

TV seriály

2019 Stumptown (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Belle Alliance (S01E04)
The New Nurse (S01E01)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
2011 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Blackout (E18)
Road to Nowhere (E13)
Key to the City (E12)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Lost Child/Murder 101 (E06)
Nobody's Home/Unknown Soldier (E03)
Local Hero/Overboard (E02)
další epizody (4)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace