foto

Michael Marshall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Christmas Connection (TV film)
Chuckyho kult
Switched for Christmas (TV film)
2014 Jízda do pekel 3
The Choking Game (TV film)
2013 Chuckyho kletba
Mad Ship
Tábor zombí (TV film)
2012 Vánoční srdce (TV film)
2011 Pach krve 4: Krvavý počátek
2010 Stíny loňských Vánoc (TV film)
Svatba bez ženicha (TV film)
2009 Vznešenej život
Wild Cherry
2007 Elijah (TV film)
Vražedná chapadla (TV film)
2006 Mr. Soul
2005 Lucid
2004 Moje sestra vlkodlak 3
2001 Inertia
Sorority Sluts 3: Spring Break! (The Outtakes)
1997 Twilight of the Ice Nymphs

TV seriály

2018 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přeměna (S04E02)
Princezna bojovnice (S04E01)
2017 X-company (TV seriál)
Remembrance (S03E10)
Friendly Fire (S03E09)
Naqam (S03E08)
další epizody (10)
2016 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Spring Hill (S02E09)
Prastarý mnich (S02E08)
Rudá skříňka (S02E07)
další epizody (9)
X-company (TV seriál)
August 19th (S02E10)
Butcher and Bolt (S02E09)
Fatherland (S02E08)
další epizody (10)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
Nepřítel Khlyen (S01E09)
Přichází déšť (S01E08)
další epizody (10)
Hannibal (TV seriál)
The Wrath of the Lamb (S03E13)
Orphan Black (TV seriál)
Community of Dreadful Fear and Hate (S03E07)
2012 Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Black Tie Showdown (S02E13)
The Toddyssey (S02E12)
B.Y.O.B.O.P.E. (S02E11)
další epizody (7)
2011 Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Fisting Fantasy (S02E06)
Jungle Fever (S02E05)
Simply the Beast (S02E04)
další epizody (6)
2010 Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
A Farewell to Curtis' Arm (S01E13)
Checkmate (S01E12)
The Phantom of Crowley High (S01E11)
další epizody (12)
Vometáci (TV seriál)
2009 Cashing In (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
2006 Whistler (TV seriál)
2002 2030 CE (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace