foto

Jamie Alcroft

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Shrink Rap
2002 Osm bláznivých večerů
1996 Edith Ann's Christmas: Just Say Noel (TV film)
1989 Tommy Chong Roast, The (TV film)
1987 Penězománie

TV seriály

2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Modrý přízrak (S01E13)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 Most Extreme Elimination Challenge (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1991 Lumpíci (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Primetime Glick (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky