foto

Jae-ho Song

  • nar. 10.3.1939 (80 let)
    Pchongjang, provincie Jižní Pchjongan, Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jiltueui yeoksa
2017 Gil
2015 Yeonpyeonghaejeon
2013 Podezřelý
Seupai
2012 Věž smrti
2011 Kyeoljeongjeok hanbang
Quick
2010 Keudaereul saranghamnida
2009 Geurimja sarin
2008 Babo
2007 Hwaryeohan hyooga
2006 Gukkyeongui namjjok
2005 Geudttae geusaramdeul
2004 Geunyeoreul midji maseyo
Godoki momburim childae
Peiseu
2003 Pečeť vraha
2002 Ijung gancheob
2001 Mongjungin
Válečník
1984 Sarangui changa
1982 Naeileun yaguwang
1980 Gitbaleobtneun gisu
1979 Salangui jogeon
1978 Arirang ah!
1977 Byeolmyeongbuteun unjeonsa
1976 Byeolhana nahana
Jeolmeun doshi
Maekjumeokui sonyeodeul
Sarangeul bilryeo deuribnida
1975 Yeong-jaui jeonseong shidae
1973 Nunmului wedding dress
1970 Aewa sa
Sejo daewang

TV seriály

2016 Dongnaeeui yeongwoong (TV seriál)
2012 Bogoshipda (TV seriál)
Chugyeogja (TV seriál)
2011 Jigoneun motsala (TV seriál)
Miseu Ripeulli (TV seriál)
Sarangeul mideoyo (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
2010 Domangja peullaen B (TV seriál)
Gomawo utge haejwoseo (TV seriál)
2008 Shinui jeoeul (TV seriál)
2007 Ke sera, sera (TV seriál)
Nae namjaui yeoja (TV seriál)
Sarangae michida (TV seriál)
2006 Ije sarangeun kkeutnatda (TV seriál)
Tumyeongingan Choe Jang Su (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
Dan pat ppang (TV seriál)
Haetbit ssodajida (TV seriál)
Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
Naui sumeun sarang (TV seriál)
2003 Geudae ajigdo kkumkkugo issneunga (TV seriál)
Naneun dallinda (TV seriál)
Seonnyeowa sagikkun (TV seriál)
2002 Eommaeui norae (TV seriál)
Eonjena dugeundugeun (TV seriál)
Jangheebin (TV seriál)
Keudaereul ahlgobuteo (TV seriál)
Seonmul (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
Piano (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
2000 Ei poseu (TV seriál)
Medikeol senteo (TV seriál)
Taeyangeun kadeukhi (TV seriál)
Yongseo (TV seriál)
1999 Cheongchun (TV seriál)
Jangmiwa kongnamul (TV seriál)
Kaiseuteu (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1996 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
Geudeului poong (TV seriál)
Sesangeseo gajang areumdaun ibyeol (TV seriál)
Yongui nunmul (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)
1982 Pungun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace