foto

Joseph Cali

  • nar. 30.3.1950 (68 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Nerovná partie
1992 Vražda bez motivu (TV film)
1988 Honba za xenomorfem (TV film)
1983 The Lonely Lady
1980 Soutěž
1979 Hlasy
1977 Horečka sobotní noci

TV seriály

2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Druhá šance (S01E06)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Sonny Spoon (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v oáze (S01E21)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1981 Today's F.B.I. (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Flatbush (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)

Dokumentární

2017 John G. Avildsen: King of the Underdogs - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace