foto

Pierre Petit

  • nar. 3.1.1920
    Fontenay-Trésigny, Île de France, Francie
  • zem. 22.9.1997 (77 let)
    Rueil-Malmaison, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1984 Blaireau s'fait mousser, Le
1983 Le Braconnier de Dieu
1982 Neřehtej se... je to k smíchu!
1981 Le roman du samedi: L'agent secret (TV film)
1977 Introductions
1975 Víc než pouhý strach
1973 Brigade en folie, La
1972 Elle cause plus, elle flingue
1971 Černý prapor vlaje nad pekáčem
1970 Koňská hlava
Nepije, nekouří, nedroguje, ale ... povídá!
Âne de Zigliara, L'
1969 Faites donc plaisir aux amis
Zlatá vdova
1968 Dravec
Lady Hamiltonová
1967 Geheimnisse in goldenen Nylons
1966 Dafnis kai Hloi '66
Druhá pravda
La sentinelle endormie
Le Saint prend l'affût
Un soir a Tiberiade
1965 Dirty Game, The
Fifi Pírko
Mission spéciale à Caracas
1964 Coplan prend des risques
Gentleman z Cocody
Le Repas des fauves
1963 Femmes d'abord, Les
1962 Arsen Lupin kontra Arsen Lupin
Fort-du-fou
L'Assassin est dans l'annuaire
Mesdemoiselles Armande (TV film)
Železná maska
1961 Croulants se portent bien, Les
Gamberge, La
Kapitán Fracasse
Pavé de Paris, Le
Všechno zlato světa
1960 Au voleur!
Fortunat
Marie des Isles
Préméditation
Tendre et violente Elisabeth
1959 Ce corps tant désiré
Ce soir on tue
Nuit des traqués, La
Y'en a marre
Yeux de l'amour, Les
Ça n'arrive qu'aux vivants
Šelma na svobodě
1958 Adélaïde (TV film)
Clara et les méchants
1957 Escapade
Jusqu'au dernier
Kolo
Les Œufs de l'autruche
L´Ami de la famille
Triporteur, Le
1956 Club de femmes
La Bande à Papa
Zákon ulic
1955 Aristocrates, Les
Les Hommes en Blanc
1954 Allô allô
Contessa di Castiglione, La
Corsaires du Bois de Boulogne, Les
Le Fil à la patte
Raspoutine
1953 Bernard de Clairvaux
Koenigsmark
Pocharde, La
Tambour battant
Tournée des Grands Ducs, La
1952 Adieu Paris
Crime du Bouif, Le
Forêt de l'adieu, La
1951 Duel à Dakar
Folie douce
L'enfant des neiges
Le cas du docteur Galloy
Monsieur Octave
Musique en tête
Roi du bla bla bla, Le
1950 Zelená hora
1947 Fausse identité
Gosses mènent l'enquête, Les

TV seriály

1981 Nana (TV seriál)
1980 Vinnetou (TV seriál)
1978 Voltaire (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 Moliére (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1968 Sylvie des 3 ormes (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Rytíř Bouřka (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1956 Famille Anodin, La (TV seriál)

Dokumentární

1985 Carné, l'homme à la caméra
1955 Camino de Santiago de los franceses
1952 Avec André Gide

Herecká filmografie

TV seriály

1990 Nouvelles de Marcel Aymé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky