foto

Anthony Holland

  • nar. 3.3.1928
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 9.7.1988 (60 let)
    New York City, New York, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Razzies

Herecká filmografie

Filmy

1989 High Stakes
1987 Vražedný stisk (TV film)
1986 Mafiáni
Triplecross (TV film)
Vánoční hvězda (TV film)
1984 Her Life as a Man (TV film)
P.O.P. (TV film)
Walls
Young Hearts (TV film)
1983 Antony and Cleopatra (TV film)
Best Christmas Pageant Ever, The (TV film)
Shaft of Love (TV film)
The Lonely Lady
Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
1982 Bouře
1980 Oh, God! Book II
1979 All That Jazz
1978 Král cikánů
Rodinný lékař
1977 Sentinel
1976 Dreamspeaker (TV film)
Rush It
Woman of the Year (TV film)
1975 Hearts of the West
Šťastná dáma
1972 Do řady!
Hammersmith Is Out
1971 Andersonovy nahrávky
Klute
1970 Burani ve městě
Milenci a další cizinci
1969 Let Me Hear You Whisper (TV film)
Popi
Půlnoční kovboj
Where It's at
1968 Bye Bye Braverman
Virgin President, The
1967 Nebojácný Frank
1966 Last Mohican, The
1964 Goldstein

TV seriály

1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Rozděleni zůstaneme (S02E01)
Showtime (S01E24)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1966 The Late Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)

Dokumentární

1985 Joan Rivers and Friends Salute Heidi Abromowitz (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Last Mohican, The

Host

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace