foto

Daniel Léger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jorm
1998 Voie est libre, La
1996 Comète, La (TV film)
1993 L'Affaire Seznec (TV film)
Pétain
1992 Jeden za všechny
1991 Secret de Sarah Tombelaine, Le
Tribu, La
1990 Mad Monkey
1989 Sans défense
1987 Beauf, Le
Lévy et Goliath
Maestro
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
Léon Blum à l'échelle humaine (TV film)
1985 L'Affaire des divisions Morituri
1984 Les timides aventures d'un laveur de carreaux (TV film)
1983 Flics de choc
Zig-Zag Story (Et la tendresse ? Bordel ! n°2)
1980 Comme chien et chat (TV film)
La Pharisienne (TV film)
Légitime défense (TV film)
1979 I jako Ikarus
1978 Filmový román (TV film)
Il y a encore des noisetiers (TV film)
1976 Dracula a syn
Les Oeufs brouillés
1974 Frankenstein: Une histoire d'amour (TV film)
L'Ange de la rivière morte (TV film)
Mort au jury (TV film)
1973 Byron libérateur de la Grèce ou Le jardin des héros (TV film)
1972 Le moine
Qui êtes-vous Monsieur Renaudot? (TV film)
1971 La fuite (TV film)

TV seriály

1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Pain noir, Le (TV seriál)
1973 Karatekas and co (TV seriál)
Un tyran sous la pluie (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace