foto

René Lucot

  • nar. 15.8.1908
    Villers-Cotterêts, Picardie, Francie
  • zem. 10.10.2003 (95 let)
    Septmons, Picardie, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Double inconstance, La (TV film)
1981 Une aurore boréale (TV film)
1975 Prix, Le (TV film)
1974 L'Avare (TV film)
L'aquarium (TV film)
1972 Monsieur Octave (TV film)
1968 La grammaire (TV film)
1965 L'accusateur public (TV film)
1964 Célimare le bien aimé (TV film)
1962 Mesdemoiselles Armande (TV film)
1961 Reine Margot, La (TV film)
1958 Tous les jours fête (TV film)
1954 Faites-moi confiance
Fraternité (TV film)
1952 Le profanateur (TV film)
1948 Dieux du dimanche, Les

TV seriály

1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Une fille seule (TV seriál)
1978 Eygletière, Les (TV seriál)
1977 Histoire de la grandeur et de la décadence de César Birotteau (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
1967 Les habits noirs (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Aventures de Monsieur Pickwick, Les (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Dokumentární

1957 Rendez-vous à Melbourne

TV pořady

1957 Discorama (TV pořad)
1956 En direct de... (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 La grammaire (TV film)
1948 Dieux du dimanche, Les

Dokumentární

1957 Rendez-vous à Melbourne

Herecká filmografie

TV seriály

1967 Les habits noirs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky