foto

Philip Stone

  • nar. 14.4.1924
    Kirkstall, Leeds, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.6.2003 (79 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Strážní andělé (TV film)
1995 Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
1993 Dítě z Maconu
1986 Brat Farrar (TV film)
Harem (TV film)
1985 Jenny's War (TV film)
Lace II (TV film)
Monsignor Quijote (TV film)
Shadowlands (TV film)
1984 Indiana Jones a Chrám zkázy
Lace (TV film)
Pope John Paul II (TV film)
1983 Fantom opery (TV film)
1981 Zelený led
1980 Flash Gordon
Osvícení
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1978 Dotek Medúzy
1977 Philby, Burgess and Maclean (TV film)
1976 Pouť zatracených
1975 Barry Lyndon
Death in Deep Water (TV film)
To by se zvěrolékaři stát nemělo
1973 Hitler: The Last Ten Days
Šťastný to muž
1972 To Encourage the Others (TV film)
1971 Carry On at Your Convenience
Mechanický pomeranč
Quest for Love
1970 Carry On Loving
The Man Who Had Power Over Women
Zlomek strachu
1969 Two Gentlemen Sharing
1968 Kam orli nelétají
1967 Isle Is Full of Noise, The (TV film)
1965 Luther (TV film)
Thunderball
1964 Never Mention Murder
1963 Unearthly Stranger
1961 The Ship That Couldnt Stop (TV film)

TV seriály

1998 Jistá spravedlnost (TV seriál)
1997 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Odkvetlá růže (S02E03)
1996 Ruth Rendell: The Strawberry Tree (TV seriál)
1985 Charters & Caldicott (TV seriál)
1984 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Partajní hrátky (S03E08)
1971 Justice (TV seriál)
Organisation, The (TV seriál)
1969 John Browne's Body (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
1961 Jacks and Knaves (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pokoj 237

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace