foto

Ali LeRoi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2003 Hlava státu
2001 Zpátky na zem

TV seriály

2010 Are We There Yet? (TV seriál)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Homecoming (S04E03)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Lottery (S01E15)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál) - vyp.
Everybody Hates Fat Mike (S01E05) - vyp.
1993 Comic Justice (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showrunners: The Art of Running a TV Show
2011 Phunny Business: A Black Comedy

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
Everybody Hates Tasha (S04E20)
další epizody (12)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates New Year's Eve (S04E10)
Everybody Hates James (S04E09)
Everybody Hates Big Bird (S04E08)
další epizody (22)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
Everybody Hates the New Kid (S03E09)
Everybody Hates Minimum Wage (S03E08)
další epizody (22)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Everybody Hates Superstition (S02E09)
Everybody Hates Thanksgiving (S02E08)
další epizody (20)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Christmas (S01E11)
Everybody Hates Greg (S01E10)
Everybody Hates Food Stamps (S01E09)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
2011 Psychologie mezi řádky (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Bad Boys (S03E12)
Everybody Hates the Port Authority (S03E11)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Baseball (S02E18)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Elections (S02E03)
Everybody Hates Father's Day (S01E22)

Host

TV pořady

1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace