foto

Ji-roo Seong

  • nar. 16.10.1968 (51 let)
    Tedžon, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gwisineui hyanggi
Himeulneyo miseuteo li
2017 Naege nameun sarangeool
2016 Gosanja, daedongyeojido
2014 Bigmaechi
2013 Jeonseolui joomeok
2011 Aideul...
2010 Yongseoneun eupda
2009 Bimilae
Sik gaek : kimchi jeon jaeng
2008 Jalmotdoi mannam
Průšviháři
Siseon 1318
2007 Geukrakdo salinsageon
2006 Sonnimeun wangida
2005 Gan keun gajok
2003 Buleora bombaram
Cheotsarang sasu gwolgidaehoe
Dobrý právník a jeho žena
Seonsaeng Kim Bong-du
2002 Apeurika
Eichi
Gamunui yeonggwang
Gonggongui jeok
Hwiparam gongju
2000 Nunmul

TV seriály

2018 Boksunoteu 2 (TV seriál)
Miseu ma, boksooui yeoshin (TV seriál)
2017 Hakgyo 2017 (TV seriál)
Hwayugi (TV seriál)
2016 Choehoorobooteo doobeonjjae sarang (TV seriál)
Jeoseutiseutim (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
2015 Eosembeulli (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
Manyeoeui yeonae (TV seriál)
Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2013 Apppaneun byeontaejoong (TV seriál)
Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Jewangui ddal, soobaekhyang (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2011 Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
Sanbuingwa (TV seriál)
2007 Lobiseuteu (TV seriál)
2006 Nae insaengui seupesyeol (TV seriál)
2004 Paranmanjang miseu kim 10 eok mandeulgi (TV seriál)
Pokpung sogeuro (TV seriál)
2003 Seonnyeowa sagikkun (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky