foto

Willie Aames

  • nar. 15.7.1960 (58 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love on the Menu (TV film)
2017 One Small Indiscretion (TV film)
2016 Dater's Handbook (TV film)
Every Christmas Has a Story (TV film)
2015 Harvest Moon (TV film)
2003 Velké dítě Dickie Roberts
1998 Visual Bible for Kids (TV film)
1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
1987 Eight Is Enough: A Family Reunion (TV film)
1986 Blacke's Magic (TV film)
1985 Sejmi ho a běž
1984 Výbušnina
1983 Tom Swift and Linda Craig Mystery Hour, The (TV film)
1982 Posedlý
Ráj
1979 Scavenger Hunt
1975 Family Nobody Wanted, The (TV film)
1974 Doctor Dan (TV film)
Runaway on Rogue River (TV film)
Unwed Father (TV film)
1968 Podivný pár

TV seriály

2017 Date My Dad (TV seriál)
2011 Griffinovi (TV seriál) - a.z.
Hledá se ledvina (S09E08) - a.z.
1995 Bibleman (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1983 Dungeons & Dragons (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1975 Swiss Family Robinson (TV seriál)
We'll Get By (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2019 Deodato Holocaust - a.z.
One Life No Regrets
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Bibleman (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1995 Bibleman (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1995 Bibleman (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Child Stars: Then and Now (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
The O'Reilly Factor (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1973 Praise the Lord (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace