foto

William Bast

  • nar. 3.4.1931
    Wauwatosa, Wisconsin, USA
  • zem. 4.5.2015 (84 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Moc a láska (TV film)
1998 V ďáblově moci (TV film)
1995 Smrtící invaze (TV film)
1992 Danielle Steel: Hollywoodská tajemství (TV film)
1990 The Big One: The Great Los Angeles Earthquake (TV film)
1989 Pursuit (TV film)
1984 Pán z Ballantrae (TV film)
The First Olympics: Athens 1896 (TV film)
1982 Znamení květiny (TV film)
1981 Mistress of Paradise (TV film)
The Star Maker (TV film)
1978 Betsy
1977 Muž se železnou maskou (TV film)
1976 James Dean (TV film)
1975 Legend of Lizzie Borden, The (TV film)
1969 Údolí Gwangi
1968 Hammerhead

TV seriály

1985 Colbyové (TV seriál)
1983 Hamptons, The (TV seriál)
1982 Tucker's Witch (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 The Survivors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1966 The Man Who Never Was (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Moonstone (S01E24)
1963 The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Acapulco (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace