foto

Clive Merrison

  • nar. 15.9.1945 (74 let)
    Glamorganshire, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Šprti
2005 Open Wide (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Nákaza mocí (TV film)
2002 The Falklands Play (TV film)
2001 Zamilovaní andělé
2000 Bílá vdova
Pandaemonium
Péče (TV film)
Vila na kopci
1999 Janice Beard: 45 Words Per Minute
Kouzelná země skřítků (TV film)
1997 Fotograf mrtvých duší
1996 Anglický pacient
True Blue
1995 Neobvyklé dobrodružství
1994 Nebeská stvoření
1992 Rebečiny dcery
Stalin (TV film)
1991 Jezdci časem (TV film)
1989 Spirit of Man (TV film)
1988 Very British Coup, A (TV film)
1987 Cariani and the Courtesans (TV film)
1985 Miss Marple: A Pocket Full of Rye (TV film)
Monsignor Quijote (TV film)
1983 Znamení čtyř (TV film)
1982 Coming Out of the Ice (TV film)
Ohnivá liška
1981 Vítězství
1978 After-Dinner Joke, The (TV film)
1977 Riddles of the Sphinx
Vánoční koleda (TV film)
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
1971 Come Dancing

TV seriály

2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Habeas Corpus (S18E01)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
Nemejští lvi 1 (S08E03)
2010 Peep Show (TV seriál)
Seasonal Beatings (S07E05)
2006 Impresionisté (TV seriál)
2005 Egypt (TV seriál)
Tajemství hieroglyfů (E06)
2003 Foylova válka (TV seriál)
Padesát lodí (S02E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Malované krví (S06E03)
1998 How Do You Want Me? (TV seriál)
Mortimer's Law (TV seriál)
1997 McLibel! (TV seriál)
1992 Archer's Goon (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1989 Labours of Erica, The (TV seriál)
1988 Thin Air (TV seriál)
1986 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Kouřová clona (S01E03)
Kit Curran (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Mann's Best Friends (TV seriál)
1984 Kit Curran Radio Show, The (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 Private Schulz (TV seriál)
Wolcott (TV seriál)
1979 Prince Regent (TV seriál)
1976 The Glittering Prizes (TV seriál)

Dokumentární

1979 Four Questions About Art

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky