foto

Allan Carr

  • nar. 27.5.1937
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 29.6.1999 (62 let)
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Can't Stop the Music
1978 Pomáda

Herecká filmografie

TV seriály

1974 Police Woman (TV seriál)

Dokumentární

1997 Behind the Music (TV seriál)
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1983 Plaisir du théâtre (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1983 Star Search (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1953 The Irv Kupcinet Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky