foto

Carl Kleinschmitt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Miláčku jsem po smrti (TV film)
1989 Lehký dotek (TV film)
1987 Sadie and Son (TV film)
1980 Middle Age Crazy
1977 Love Boat II, The (TV film)
1976 Love Boat, The (TV film)
1972 Every Man Needs One (TV film)

TV seriály

1984 1st & Ten (TV seriál)
1978 Another Day (TV seriál)
1977 The Brady Bunch Hour (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Karen (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
M.D.O. - Místní domorodá osoba (S02E07)
Někdy kulku uslyšíš (S01E17)
1972 Sandy Duncan Show, The (TV seriál)
1971 Funny Face (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Good Morning, World (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace