foto

Donald M. Morgan

  • nar. 11.2.1932 (86 let)
    Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Ivory
2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2007 Sybil (TV film)
2006 Stávka (TV film)
2005 Back in the Day
Herkules (TV film)
2004 Něco, co stvořil Bůh (TV film)
The Last Run
2003 Síla lidskosti (TV film)
2002 Damaged Care (TV film)
2001 Nejslavnější tanečník (TV film)
Projekt Jennie (TV film)
2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
Průhledné lži (TV film)
Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)
1999 Carrie 2
Hodiny před popravou (TV film)
Polib nebesa
Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1998 About Sarah (TV film)
Wall, The (TV film)
1997 Sisters and Other Strangers (TV film)
Zběsilost
1996 The Siege at Ruby Ridge (TV film)
1995 Katie - Dítě divočiny
1994 Jednou o Vánocích (TV film)
Místo pro Annii (TV film)
1993 Geronimo (TV film)
Neporazitelný
Pro lásku a slávu (TV film)
Záchranná akce (TV film)
1991 Babe Ruth (TV film)
Dillinger (TV film)
Oběť krásy (TV film)
Podveden (TV film)
1990 Love and Lies (TV film)
Vražda ve státě Mississippi (TV film)
1986 Harem (TV film)
1984 Meatballs Part II
Starman
1983 Another Woman's Child (TV film)
Christine
1981 Crisis at Central High (TV film)
Freedom (TV film)
Murder in Texas (TV film)
1980 Amber Waves (TV film)
Make Me an Offer (TV film)
Off the Minnesota Strip (TV film)
Ojetá auta
1979 Elvis Presley (TV film)
Skatetown, U.S.A.
The Darker Side of Terror (TV film)
1978 Daddy, I Don't Like It Like This (TV film)
I Wanna Hold Your Hand
Katie: Portrait of a Centerfold (TV film)
1977 Akce
Jeden na jednoho
1976 Panache (TV film)
1975 Sheila Levine Is Dead and Living in New York
Udělejme to znovu
Win, Place or Steal
1973 Santee

TV seriály

2001 Drzá Jordan (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Čára života (S06E22)
Minulý čas (S06E21)
Kráčet na křídlech (S06E20)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)

Dokumentární

1997 Miss Evers' Boys (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Cinematographer Style

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace