foto

David Greene

  • nar. 19.12.1968 (50 let)
    Sarnia, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Sleepless
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
Trip to Bountiful, The (TV film)
2013 Krajina poskvrněných
2011 Donucen ke zločinu
2010 Turn the Beat Around (TV film)
2009 Defendor
2008 13 (TV film)
Tennessee
2005 Skok do neznáma (TV film)
Vdova s duší ďábla (TV film)
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
Siblings
Vykoupení (TV film)
Čistá pravda (TV film)
2003 Mafia Doctor (TV film)
Profoundly Normal (TV film)
Rhinoceros Eyes
Touch & Go
2001 Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
1998 The Wager

TV seriály

2019 Star Trek: Short Treks (TV seriál)
The Escape Artist (S01E04)
Američtí bohové (TV seriál)
The Greatest Story Ever Told (S02E04)
The Beguiling Man (S02E02)
2018 Impulse (TV seriál)
New Beginnings (E10)
Awakenings (E08)
In Memoriam (E06)
další epizody (7)
Titans (TV seriál)
Donna Troy (S01E08)
2017 12 opic (TV seriál)
Matka (S03E01)
2016 Eyewitness (TV seriál)
Mother's Day (E10)
Savior Unknown (E09)
The Larsons' Dog (E08)
další epizody (10)
12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
Hyena (S02E09)
další epizody (8)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Zásah shůry (S01E10)
další epizody (10)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
The Key (S01E12)
The Bunker (S01E11)
další epizody (13)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
Kaya (TV seriál)
2005 Beach Girls (TV seriál)
2003 Platinum (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Rhinoceros Eyes

Režijní filmografie

TV seriály

2017 12 opic (TV seriál)
Kauzalita (S03E05)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace