foto

David Greene

  • nar. 19.12.1968 (51 let)
    Sarnia, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Sleepless
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
The Trip to Bountiful (TV film)
2013 Krajina poskvrněných
2011 Donucen ke zločinu
2010 Turn the Beat Around (TV film)
2009 Defendor
2008 13 (TV film)
Tennessee
2005 Skok do neznáma (TV film)
Vdova s duší ďábla (TV film)
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
Siblings
Vykoupení (TV film)
Čistá pravda (TV film)
2003 Mafia Doctor (TV film)
Profoundly Normal (TV film)
Rhinoceros Eyes
Touch & Go
2001 Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
Slepá ulice
1998 The Wager

TV seriály

2019 Reprisal (TV seriál)
Impulse (TV seriál)
A Moment of Clarity (S02E09)
The End of the World (S02E07)
The Moroi (S02E04)
další epizody (5)
Star Trek: Short Treks (TV seriál)
The Escape Artist (S01E04)
Američtí bohové (TV seriál)
The Greatest Story Ever Told (S02E04)
The Beguiling Man (S02E02)
2018 Impulse (TV seriál)
New Beginnings (S01E10)
Awakenings (S01E08)
In Memoriam (S01E06)
další epizody (7)
Titans (TV seriál)
Donna Troyová (S01E08)
2017 12 opic (TV seriál)
Matka (S03E01)
2016 Eyewitness (TV seriál)
Mother's Day (E10)
Savior Unknown (E09)
The Larsons' Dog (E08)
další epizody (10)
12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Prolitá krev (S02E12)
Hyena (S02E09)
další epizody (8)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Zásah shůry (S01E10)
další epizody (10)
2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Never Turn Back (S01E22)
Anniversary (S01E20)
Heart of Darkness (S01E18)
další epizody (7)
Dívka odjinud (TV seriál)
Hail, Hale (S03E12)
Adventures in Fae-bysitting (S03E11)
Delinquents (S03E10)
další epizody (9)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E22)
Into the Dark (S02E21)
Lachlan's Gambit (S02E20)
další epizody (7)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Revelation (S01E13)
The Key (S01E12)
The Bunker (S01E11)
další epizody (13)
Dívka odjinud (TV seriál)
Barometz. Trick. Pressure (S02E13)
Masks (S02E12)
Can't See the Fae-Rest (S02E11)
další epizody (10)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Married to the Mom (S01E08)
Diving Bell and the Barbara (S01E07)
Going Down Syndrome (S01E06)
další epizody (8)
Dívka odjinud (TV seriál)
Blood Lines (S01E13)
(Dis)Members Only (S01E12)
Faetal Justice (S01E11)
další epizody (12)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
Kaya (TV seriál)
2005 Beach Girls (TV seriál)
2003 Platinum (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Rhinoceros Eyes

TV seriály

2013 Dívka odjinud (TV seriál)
Those Who Wander (S03E13)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Table for Fae (S02E15)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 12 opic (TV seriál)
Kauzalita (S03E05)
2015 Dívka odjinud (TV seriál)
Clear Eyes, Fae Hearts (S05E06)
2013 Dívka odjinud (TV seriál)
The Kenzi Scale (S03E06)
2011 Dívka odjinud (TV seriál)
Raging Fae (S02E10)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Dívka odjinud (TV seriál)
Caged Fae (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky