foto

Patrick Timsit

  • nar. 15.7.1959 (59 let)
    Alžír, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gangsterdam
Marie-Francine
Stars 80, la suite
Vánoce a spol.
2016 Baisers cachés (TV film)
Dalida
La Dream Team
2015 Robin des bois, la véritable histoire
2014 Prêt à tout
2013 Une chanson pour ma mère
2012 L'innocent (TV film)
Po stopách Marsupilamiho
Stars 80
2010 Le Grand restaurant (TV film)
2008 Lovci draků
Osina v zadku
Par suite d'un arrêt de travail...
2006 Neřízená střela
2005 Désiré Landru (TV film)
Un fil à la patte
2004 L'Américain
Les 11 commandements
2003 Foire aux enfoirés, La (TV film)
Les clefs de bagnole
2002 Kus života
Rue des plaisirs
2001 Art (délicat) de la séduction, L'
2000 Princ z Tichomoří
1999 Quasimodo d'El Paris
1998 Paparazzi
1997 Markýza
Udavač
1996 Nádherná Zelená
Někdo to rád holky
Passage à l'acte
1994 Elles n'oublient jamais
Malý indián ve městě
1993 Zachraň se kdo můžeš!
1992 Krize
Rej výtržníků
Sept années
À la vitesse d'un cheval au galop
1991 Báječné časy
Loulou Graffiti
Mayrig
1990 Deux flics à Belleville (TV film)
Notre Imogène (TV film)
1989 Aller à Dieppe sans voir la mer
Bobby et l'aspirateur
Crime d'Antoine, Le
Rozchod po francouzsku
1988 Sans peur et sans reproche
1986 Paulette, la pauvre petite milliardaire

TV seriály

1993 Mayrig (TV seriál)

Dokumentární

2006 Village des enfoirés, Le (TV film)
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2003 Patrick Timsit, José Garcia: La rencontre (TV film)
2000 Enfoirés en 2000
1998 Enfoirés en coeur
1997 Zénith des enfoirés, Le

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
Quotidien (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
2006 Chez F.O.G. (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
À prendre ou à laisser (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
La méthode Cauet (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1995 Si on chantait (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace