foto

David Stevens

  • nar. 1940
    Tiberias, Palestina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1998 Merlin (TV film)
Rodina matky Flory (TV film)
Zločin a trest (TV film)
1996 Ptáci v trní - Ztracené roky (TV film)
1994 Jsou z nás - scénář, divadelní hra
1980 Krotitel Morant

TV seriály

2001 Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
1985 Thousand Skies, A (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
Skyways (TV seriál)
1977 Mladý Ramsay (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
The Sullivans (TV seriál)
1974 Rogue's Rock (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Kansas
1984 Undercover
1982 Clinic, The
1979 The John Sullivan Story (TV film)
1977 Roses Bloom Twice

TV seriály

1988 Always Afternoon (TV seriál)
1985 Thousand Skies, A (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1982 Runaway Island (TV seriál)
1981 Town Like Alice, A (TV seriál)
Women of the Sun (TV seriál)
1977 Mladý Ramsay (TV seriál)
1976 Bluey (TV seriál)
Outsiders, The (TV seriál)
The Sullivans (TV seriál)
1975 Solo One (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1976 Bluey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace