foto

Pierre Jodoin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
2014 Vánoce v ohrožení (TV film)
2011 Who Is Simon Miller? (TV film)
2010 Le Baiser du Barbu
Ledové ostří 4: Oheň a led (TV film)
Secrets of the Mountain (TV film)
The Jensen Project (TV film)
2009 Chrám zatracených (TV film)
High Plains Invaders (TV film)
Hrozba z temnot (TV film)
The Phantom (TV film)
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
Ledové ostří 3: Splněný sen (TV film)
2007 Vlna zabiják (TV film)
Záplava
2006 Hrátky s nebezpečím (TV film)
Naivní důvěra (TV film)
2005 L'Audition
Zakázaná tajemství (TV film)
Život s nepřítelem (TV film)
2004 Aimants, Les
Dítě na prodej (TV film)
Espérance, L'
Když do města přijdou andělé (TV film)
2003 Exils (TV film)
Secrets des grands cours d'eau, Les (TV film)
2001 Mafie (TV film)
2000 Hodina duchů
1998 Mušketýři zasahují
1996 Homme perché, L'

TV seriály

2018 Damnation (TV seriál)
God's Body (E10)
The Goodness of Men (E08)
Soukromé očko (TV seriál)
Stín pochybnosti (S02E18)
Koukni se, kdo šmíruje (S02E16)
Hledá se Leroy (S02E14)
další epizody (5)
2017 Damnation (TV seriál)
In Wyoming Fashion (E06)
Den of Lost Souls (E05)
Soukromé očko (TV seriál)
Na věčnost (S02E08)
Kodex soukromého detektiva (S02E06)
Módní zločin (S02E04)
další epizody (5)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Iluze (S01E09)
Tajné karaoke (S01E07)
V plamenech (S01E04)
další epizody (5)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
Helix (TV seriál)
Překrásný nový svět (S02E13)
Vůdce (S02E12)
Plán B (S02E11)
další epizody (13)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
There Goes the Neighborhood: Part 3 (S04E13)
House Hunting (S04E12)
Ramona the Pest (S04E11)
další epizody (13)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
For Those About to Rot (S03E10)
další epizody (12)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
It's My Party and I'll Die If I Want to (S02E13)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
Don't Fear the Scott (S02E11)
další epizody (13)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
You're the One That I Haunt (S01E12)
Going Dutch (S01E11)
další epizody (13)
2010 Detektiv Thorne: Nesmělý muž (TV seriál)
2004 Zixx Level One (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace