foto

David Klein

  • nar. 1972
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Runner (TV film)
2012 Luke a jeho příběh
2011 Honey 2
Krvavý stát
2010 Five, The
Poldové
2008 Zack a Miri točí porno
2007 Dům na prodej (TV film)
Flight 29 Down: The Hotel Tango (TV film)
Good Time Max
2006 Clerks 2: Muži za pultem
Novel Romance
Zyzzyx Road
2005 Fool's Gold
The Ape
2004 Pokoj vášně
2002 Tak už konečně chcípni!
Tattoo, a Love Story
2000 Vulgar
1999 Karlův pohřeb
When
1997 Hledám Amy
1995 Flákači
1994 Podvodníci z New Jersey

TV seriály

2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Seal Team 6 (TV seriál)
Jmenuje se Esther (E02)
Pilot (E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
America First (S06E12)
The Flag House (S06E10)
alt.truth (S06E08)
další epizody (7)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Falešný záblesk (S05E12)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Nová realita (S05E10)
další epizody (11)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dlouho na spadnutí (S04E12)
Krieg nicht Lieb (S04E11)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
další epizody (12)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Marná snaha (S07E05)
Roznětka (S07E03)
Ježíš nás spasí (S07E01)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Hvězda (S03E12)
Velké zvíře v Teheránu (S03E11)
Dobrou noc (S03E10)
další epizody (12)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Večer (S06E07)
Bolest mizí (S06E05)
Nejsi k ničemu (S06E03)
další epizody (4)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Soumrak (S05E11)
Všichni chtějí vládnout světu (S05E09)
Na začátku (S05E07)
další epizody (6)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Ať shoří celý dům (S04E10)
Kletba (S04E08)
další epizody (6)
2008 Gemini Division (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
2006 Pláž Makaha (TV seriál)
2005 Let 29 (TV seriál)
2001 State of Grace (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace