foto

Marie Theres Relin

  • nar. 30.6.1966 (54 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
2013 Plavba snů: Provence (TV film)
2008 Die Geschichte vom Brandner Kaspar
1991 Dernier mot, Le (TV film)
1988 Drei D
1984 Secret Places
1972 Pfarrhauskomödie, Die

TV seriály

2018 Kleine Sünden (TV seriál)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2006 Weibsbilder (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)

Galerie (18)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky