foto

Éva Magyar

  • nar. 7.7.1961 (59 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boys on Film 18: Heroes
Overlord
2017 Let Me Go
2015 Dániel
Villmark 2
2011 Monte Carlo
X-Men: První třída
1995 Esti Kornél csodálatos utazása
1987 Laura

TV seriály

2018 Mars (TV seriál)
Nejsme sami (S02E01)
Otec Brown (TV seriál)
Zlo, které známe (S06E06)
2017 X-company (TV seriál)
Nabídka a poptávka (S03E06)
Hranice (S03E05)
Sliby (S03E04)
2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)

Dokumentární

2009 Szarvassá válni

Divadelní záznam

2016 National Theatre Live: Hedda Gabler (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky